Oranjemarine

Winterstalling

Home / Winterstalling

Winterstalling

Reserveer hier de Winterstalling voor uw Boot.

Oranjemarine biedt unieke faciliteiten voor de winterstalling van uw boot zowel binnen als buiten stalling. Uw boot is u lief en kostbaar, en daarom wilt u deze veilig en beschermd van alle weersinvloeden, diefstal , vernielingen, aanvaringen e.d. stallen. Onze unieke verwarmde hal bied plaats aan 120 boten met een maximale lengte tot 15 meter. Wij stallen uw boot op zo’n manier dat elke boot ieder moment te water kan. (droge haven). Dit betekent dat u elk gewenst moment, dus ook als het bijv. met kerst mooi weer is, kan gaan varen. Even bellen van te voren en wij zorgen ervoor dat u boot te water ligt. Stalling van uw boot betekent ook minder onderhoud aan uw boot, een langere levensduur en dus behoudt uw boot ook langer zijn waarde. Tevens kunt u gelijk alle voorkomende werkzaamheden en een servicebeurt aan uw motor laten verzorgen. Kortom, stalling van uw boot in de winter betekent jaren lang vaarplezier!

 

Waarom kiezen voor winterstalling bij  Oranjemarine in Amsterdam

Het draait bij ons echter niet om wát we doen, maar voor wíe. Het draait om u. De klant is bij ons nog ouderwets koning. En dat bereiken we door ervaring en vakmanschap te koppelen aan kennis. Oranjemarine staat voor:

 • Topservice, 40+ jaar kennis en ervaring in de watersportbranche
 • Gespecialiseerd in scheepsdieselmotoren
 • Officieel dealer verkoop motoren, onderdelen en accessoires van Yanmar, Vetus, Mercruiser, Mercury diesel
 • Specialist in reparatie, onderhoud en onderdelen verkoop van Volvo Penta
 • Buitenboordmotoren dealer van Honda Marine en Mercury en Mariner
 • Specialist in verkoop, buitenboordmotor onderhoud en reparatie  van alle merken boten
 • Gelegen aan diep open vaarwater, dus ook geschikt voor grote zeil- en motorjachten
 • Hijsfaciliteiten, bootbokken en logistieke faciliteiten
 • Compleet ingerichte werkplaats
 • Bootstalling binnen en buiten. Verwarmde hal in de winter
 • Ruim assortiment nieuwe en bestaande boten
 • Spoedreparaties mogelijk door ruime voorraad  binnen- en buitenboordmotor onderdelen

Oranjemarine biedt meer

Oranjemarine is gevestigd in een riant onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en biedt met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een dieselmotoren en een benzinemotoren werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij unieke faciliteiten voor zomer- winter en jaarstalling (droge haven). Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal- en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een “total boat care” (een schoonheidsbehandeling voor uw boot).

Oranjemarine werkt uitsluitend met goed opgeleide en gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen via cursussen van de importeur

Heeft u nog vragen over de winterstalling van uw boot? Neem dan contact op met Oranjemarine. Tel: 020-6341202. Of vul onderstaand contactformulier in.

Oranjemarine houdt de vaart erin…

STALLING BIJ ORANJEMARINE

2013-05-03-11_47_56-168x300

Oranjemarine beschikt over een binnen winterstalling die niet alleen verwarmd is tot 7 graden, maar ook stofarm en geheel afgesloten.

Buiten stalling op de wal is uiteraard ook mogelijk. Winterstalling bij ons is goed geregeld en vooral ontzorgend want dat is het motto van Oranjemarine. Het ontzorgen begint bij een afspraak maken. U kunt bij ons een afspraak maken wanneer het u uitkomt en wij zorgen dat de kraan klaar hangt. Als de boot in de singels hangt stapt u uit geeft uw sleutels van de boot af en wij doen de rest. Spuiten het onderwaterschip schoon, maken de motor winterklaar en doen de desbetreffende werkzaamheden. De boot gaat na de werkzaamheden zijn winterslaap in.

 

 

 

 • Wij zijn flexibel in breng en haal tijden van uw boot.
 • Keuze voor binnenstalling of buitenstalling.
 • Binnenstalling is verwamd tot +7 graden.
 • Alle boten wordt afgespoten voordat de boten in de stalling gaan.
 • Een duidelijke communicatie naar u toe.
 • Gecertificeerde monteurs om uw boot te onderhouden.

 

BINNENSTALLING

winterstallingOp zoek naar een verwarmde stalling voor uw boot? Onze hal is stofarm en tot 7 graden verwarmd. Door de 5 kilometer vloerverwarming die in de stallingsvloer ligt is het continue een aangename temperatuur voor uw boot. Wij zijn de enige in Nederland die tot 15 meter hoog stalt! Doen wij in een universeel rek van 5 etages hoog. Hiervoor hebben wij een speciale heftruck aangeschaft. Met speciale lepels waarmee we de boot op kunnen hijsen en de boot op zijn stallingsplek kunnen neerleggen. In ons stallingrek kunnen wij boten kwijt tot 10 meter en tot 5 Ton als uw boot groter is dan deze afmeting en zwaarder is dan 5 Ton is dat geen probleem op de begane grond kunnen we tot 20 Ton stallen. Alvorens uw boot met de winter de stalling in gaat maken wij verplicht uw motor winterklaar. Als de boot helemaal klaar is nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd dan word de boot mooi ingepakt met zeil zodat uw boot netjes blijft totdat u uw boot komt ophalen.

BUITENSTALLING

Als u uw boot buiten wil stallen kan dat ook. Uw boot krijgt dezelfde behandeling als de boten die voor binnenstalling kiezen. Alleen zetten we de boot op een bok buiten op de wal. Indien u geen deugdelijk dekzeil heeft zal de boot ingeseald moeten worden. Dit gebeurd met krimpfolie wat op maat gemaakt word door het te verwarmen zodat het zich aanpast aan de vorm van uw boot.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw boot zomers of het hele jaar te stallen! (Vraag naar de voorwaarden)

Insealen van uw boot  is van groot belang wanneer u uw boot tijdens de winterstalling buiten op de kade wilt stallen en uw boot toch netjes wilt houden. Wanneer de winter zijn intrede doet in Nederland is de kans op storm, regen, sneeuw en hagel erg groot. Uw boot en vooral uw dekzeil is niet altijd opgewassen tegen deze soms extreme weersomstandigheden. Bij vrijwel alle klanten die voor buitenstalling kiezen sealen wij de boot in zodat deze mensen in het voorjaar geen schade ondervinden. Insealen doen wij met speciaal folie, dat verwarmen wij en dat krimpt om de boot heen zodat de folie de vorm aanneemt van de boot. Deze folie komt helemaal strak om de boot heen zodat er geen neerslag in het folie kan blijven staan. Uw boot is wanneer ingesealed,  goed geventileerd zodat het binnenin niet gaat schimmelen. Insealen doen we uiteraard niet alleen voor stalling. Voor boten die op transport gaan is dit ook een uitkomst. De boot wordt ingesealed en transport klaar verpakt zodat de boot goed beschermd is.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden omtrent het insealen van uw boot.

IMG_5314IMG_5315

 

ZOMERSTALLING

Dat u bij ons in de winterperiode uw boot kunt stallen spreekt voor zich. Maar ook in de zomermaanden is het mogelijk om uw boot bij ons te stallen. Buiten de winterperiode berekenen wij een apart tarief voor het stallen van uw boot bij Oranjemarine. Neem daarom contact met ons op 020-6341202 of info@oranjemarine.nl voor meer informatie.

 

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden