Oranjemarine

Vetus

Home / Vetus

Vetus

 

vetus_m4_35_45_1

Innovatie

VETUS is al meer dan 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart.

Innovatieve producten ontwerpen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Vetus biedt meer dan 4.000 technische producten die grotendeels door een eigen team van engineers zijn ontworpen. De missie van Vetus is het maken van producten, die het leven aan boord gemakkelijk maken zodat u  kunt genieten op het water.

Systemen

‘Creator of boat systems’. Maar wat betekent dit. Heel eenvoudig, Vetus ontwerpt niet alleen innovatieve producten, maar ook complete systemen voor uw boot. Zo heeft het merk niet alleen een prachtig elektrisch toilet, maar ook een compleet vuilwatersysteem, inclusief toilet. Zo is dat voor al onze  systemen, van machinekamer tot beglazing.

Eenvoudige installatie

U heeft een boot om in uw vrije tijd lekker te kunnen genieten op het water. Uiteraard hoort een stukje onderhoud van de motor en andere technische onderdelen aan boord erbij. Onze producten zijn zo ontworpen dat het onderhoud een eenvoudige klus is.

 

vetus

Over het merk

Het bedrijf is opgericht in 1964. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schiedam. Een aantal hoogtepunten:

 • Innovatie is de drijvende kracht voor de engineers van Vetus.
 • Watersporters moeten kunnen genieten aan boord; Vetus producten zijn gemakkelijk te installeren en hebben weinig onderhoud nodig
 • Heeft eigen bedrijven in zestien landen en een wereldwijd distributeur- en dealernetwerk
 • Er worden complete systemen ontwikkeld
 • De producten zijn concurrerend geprijsd
 • Er wordt gewerkt met een enthousiast team waarvan een groot deel zelf vaart.

Klik hier voor meer informatie

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden