Oranjemarine

Simrad

Home / Simrad

Simrad

Simrad Elektronica

Met Simrad hebben wij een merk met een lange traditie in ons assortiment. Van de beste stuurautomaten en instrumenten tot de revolutionaire breedbandradar en multifunctionele displays. Simrad is het merk voor elke motorboot die net dat beetje meer wil.

Solide en betrouwbaar

Al meer dan 60 jaar betekend het merk Simrad vooral één ding: solide en betrouwbare maritieme elektronica. Deze reputatie is gebouwd op ervaring met de commerciele visserij in de noordelijke atlantische oceaan.

Doorontwikkeling

Deze reputatie wordt doorgezet in de ontwikkeling van geavanceerde technologie voor intuïtieve, gebruiksvriendelijke producten die nog net zo robuust en betrouwbaar zijn als toen. Dus of nu in de buurt van uw haven vaart, of de wereld rond, SIMRAD elektronica geeft u het vertrouwen om te genieten van uw tijd op het water.

Compleet assortiment

De range  is zeer compleet en bevat producten voor alle afmetingen schepen. Van kleine sloepen en sportvisboten tot middelgrote  motorboten en superjachten. Onze Simrad professional serie heeft producten voor Search And Rescue schepen, werkboten, commerciele viskotters, passagierschepen en coasters.

 

Navigatie systemen

Navigatie systemen

 

Volledig geïntegreerde kaartplotters voor elk gebruik

navigatiesystemen simrad

GO7

Kaartplotter, 7-inch display met ingebouwde GPS, Chirp Broadband Sounder™, DownScan Imaging™, Wi-Fi en Bluetooth

 


NSS evo2

De NSS evo2 displays combineren een eenvoudig te gebruiken kaartplotter/multifunctioneel display met ingebouwde GPS antenne, StructureScan, CHIRP broadband sonar, en krachtige uitbreidings mogelijkheden.

 


NSO evo2 Offshore Systemen

NSO evo2 Offshore systemen: Eenvoudig te integreren met Simrad modules en accesoires van andere leveranciers. De NSO evo2 biedt razendsnelle bediening van uw navigatie data, radar, stuurautomaat, SonicHub entertainment en veel meer.

 


NSE Expert Navigatie

NSE Expert Navigatie: 8 and 12-inch multifunctionele displays met krachtige netwerk en integratie mogelijkheden. Professionele kwaliteit kaart, radar en echosounder mogelijkheden.

 

 


 

Stuurautomaten/ Helmstokstuurautomaten

Stuurautomaten/ Helmstokstuurautomaten

 

Betrouwbare, duurzame en accurate stuurautomaten.Stuurautomaten/ Helmstokstuurautomaten

Laat uw boot veilig besturen met een enkele druk op de knop. Alsof u een extra bemanningslid aan boord hebt die altijd het stuur kan overnamen, dag en nacht, wat voor een weer het ook is.
Simrad stuurautomaten staan bekend om hun betrouwbaarheid, zij hebben meer prijzen gewonnen dan alle stuurautomaten van andere merken samen. Kies uit de verschillende bedienunits, koerscomputers, en drives voor de beste oplossing die bij uw boot past.

Helmstok stuurautomaten

Onze helmstok stuurautomaten zijn accurate en efficiënte stuuroplossing voor jachten tot 37ft. Geniet van het zeilen met de stille, accurate, efficiënte, robuuste en populaire Simrad Yachting helmstok stuurautomaat.


 

Radar

Radar
Radar

Simrad Halo™ Radar

De eerste high performance, solid state radar ter wereld met pulse compression technologie die speciaal voor de pleziervaart is ontwikkeld. In tegenstelling tot traditionele pulse radar, maakt Halo™ Radar geen gebruik van een high-powered magnetron (vacuum tube) om uit te zenden. In plaats daarvan maakt Halo Radar gebruik van solid-state elektronica en low-power 25W pulserende frequency-swe
pt transmission om een range en resolutie zoals van een pulse-radar te genereren zonder de bijbhorende opwarmtijd, stroomverbruik en elektromagnetische straling.

Simrad Breedband Radar

Exclusieve technologie en prestaties zijn de kenmerken van Breedband Radar™ waarmee deze producten een ideale metgezel vormen voor ieder schip. Met een ongeëvenaarde resolutie is het een goede aanvulling op grotere radar systemen op zowel motor- als zeilboten. De gebruiksvriendelijke bediening maakt het tot een uitstekend primair radar systeem voor kleine tot middelgrote boten. Het compacte ontwerp en bescheiden stroomverbruik zijn andere karakteristieken van dit technische hoogstandje voor ieder pleziervaartuig.

High Definition Digital Radar

Met een range tot 96NM zijn kleine objecten ook op grote afstand te herkennen door de toepassing van Digital Signal Processing technologie.

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden