Oranjemarine

Raymarine

Home / Raymarine

Raymarine

raymarineraymarine-products

Raymarine is gespecialiseerd in nautische elektronica. Met een focus op intuïtieve en robuuste apparatuur gecombineerd met de nieuwste en beproefde technologieën. Opgewassen tegen de vaak harde omstandigheden op zee.

Raymarine beschikt over een eigen laboratorium waarin producten aan strenge tests worden onderworpen. Tril-en schud testen naast extreme temperatuur en waterdichtheidstesten, zodat  zeker is dat de apparatuur voldoet aan de kwaliteitseisen van Raymarine en uw verwachtingen.

Daarnaast beschikt Raymarine over een eigen testboot, de ‘Raymariner’, en een toegewijd team van testvaarders over de hele wereld, die bij elkaar duizenden uren aan praktijkervaringen met Raymarine delen. Hiermee voldoen de producten  aan de hoogste normen voor optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid.


 

Raymarine DragonflyDragonflyRange

Dragonfly®, superieure visserij-elektronica die door Raymarine ongelooflijk eenvoudig is gemaakt. Met geavanceerde technologieën zoals breedspectrum CHIRP DownVision™ en optisch
gekoppelde displays voor alle weersomstandigheden; met Dragonfly-sonar hebt u meer tijd om vis te vangen en minder tijd nodig om ernaar te zoeken.

De volledig vernieuwde serie vormt de volgende generatie binnen het baanbrekende Dragonfly sonar- / GPS-assortiment dat is voorzien van de CHIRP-breedspectrum-sonartechnologie van Raymarine.

Meer informatie: klik hier

 


axiomGroup

Multifunctionele displays

Een nieuw, krachtig en multifunctioneel navigatiesysteem van Raymarine. Axiom, met ingebouwde RealVision 3D™-sonar, het geheel nieuwe LightHouse 3-besturingssysteem en de razendsnelle
‘quad core’-prestaties, zal uw verblijf op het water radicaal veranderen.

Meer informatie: klik hier

 

 

 


Autopilots

Stuurautomaten

Onze Evolution-stuurautomaatsystemen controleren hun omgeving en berekenen direct stuurcommando’s, zodat prestaties worden gemaximaliseerd. Dit resulteert in nauwkeurig en zeker volgen van routes, ongeacht de snelheid van het vaartuig of omstandigheden op zee – Evolution-stuurautomaten sturen zo nauwkeurig dat ze brandstof besparen en u sneller naar uw bestemming leiden.

Meer informatie: klik hier

 

 


Radars

Radars van Raymarine

De Raymarine Quantum-radar van FLIR vormt de volgende generatie zeewaardige radars met CHIRP-technologie voor pulscompressie.

Quantum levert over zowel lange als extreem korte afstanden superieure radarafbeeldingen en zet daarmee een nieuwe standaard voor compacte halfgeleiderradars. Vereenvoudigde installatie door geïntegreerde WiFi en dunne kabels. Het energiezuinige en lichte ontwerp van Quantum garandeert een veilig niveau uitgestraalde emissies en een aanzienlijk verminderd stroomverbruik.

Meer informatie: klik hier

 


Saltwater-Fishfinders

Fishfinders

U kunt een krachtig sonarsysteem samenstellen door een sonarmodule te koppelen via het netwerk aan een MFD. Een sonarmodule met CHIRP technologie toont zelfs een nóg meer gedetailleerd beeld.

Voor functies zoals het markeren van een plek met een waypoint, is GPS het meest geschikt. Wellicht beschikt uw MFD al over een ingebouwde GPS ontvanger, zo niet dan is een externe GPS antenne (Raymarine RayStar 130) eenvoudig in het netwerk te integreren.

Meer informatie: klik hier

 


Instruments

Instrumenten

Analoge en digtale instrumentdisplays, Raymarine heeft de instrumentdisplays voor al je bootbenodigdheden – van de compacte maar krachtige Raymarine i40 instrumentdisplayserie tot de hoogwaardige Raymarine i70’s instrumentdisplays met groot scherm.

Meer informatie: klik hier

 

 

 


ThermalNightVision

Thermische camera’s

Met thermische camera’s van Raymarine kunnen schippers met een gerust gevoel in totale duisternis varen.

De thermische camera’s van Raymarine zijn geproduceerd met behulp van originele FLIR thermische beeldtechnologie en ontworpen voor eenvoudig en probleemloos gebruik in combinatie met Raymarine multifunctionele displays.

Thermische camera’s bieden bij dag en nacht een hoge mate van veiligheid en bewustzijn van de omgeving, zodat u andere schepen, gevaren, boeien en nog veel meer altijd duidelijk kunt zien.

Meer informatie: klik hier


MarifoonsVHF

U bent altijd luid en duidelijk verstaanbaar met een marifoon van Raymarine. Of het nu onze compacte Ray50, de grotere Ray60, of de multifunctionele Ray70 is, u kunt op uw Raymarine marifoon vertrouwen, voor jarenlange probleemloze communicatie op zee.

Meer informatie: klik hier

 

 

 


SatelliteTV

Satelliet TV

Raymarine’s Satellite TV antennes geeft dezelfde combinatie van high performance en gebruiksvriendelijkheid van het on-board entertainment systeem als de apparatuur thuis. In een compacte  dome ontvangt het systeem TV signaal onder alle omstandigheden. Gegarandeerd snel, helder en een betrouwbare ontvangst van honderden digitale kanalen.

Verkrijgbaar met een 33 cm, 37 cm, 45 cm en 60 cm antenne.

Meer informatie: klik hier

 

 


MarineCameras

Marine Camera’s

Zichtbaar licht-marinecamera’s bieden een betaalbare CCTV-oplossing op zee. Ze leveren goede prestaties onder verschillende verlichtingsomstandigheden en zijn berekend op beweging. Sluit de camera eenvoudigweg aan op elke compatibele multifunctionele display van Raymarine (voor analoge camera’s is een BNC composietvideo-aansluiting nodig) om uw eigen video-observatiesysteem aan boord te creëren.

Meer informatie: klik hier

 

 


Software

Software

Raymarine Mobile Apps zijn compatibel met alle huidige Raymarine instrumenten. Voyage Planner is een krachtige, gebruiksvriendelijke routeplanner en data management systeem voor Raymarine multifunctionele displays. RayTech Navigatie software maakt het mogelijk met een laptop de radar, digitale sonar, kaarten en navigatie te benaderen.

Meer informatie: klik hier

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden