Oranjemarine

Professional

Home / Professional

Professional

logo oranje professional

 

Compromisloos en professioneel

Dat is waar Oranjemarine iedere dag opnieuw voor staat

BrunswickLogoRuime ervaring, kennis en servicegerichtheid zijn de pijlers onder het fundament van Oranjemarine aan het IJ in Amsterdam-Noord. In Nederland is Oranjemarine exclusief dealer van het beursgenoteerde en 130 jaar oude Brunswick, de grootste botenbouwer ter wereld. Tevens is Oranjemarine erkend dealer van A-merk binnen- en buitenboordmotoren als Mercury, MerCruiser, Mercury Diesel, Honda marine, Vetus, Yanmar marine en Cummins. Daarnaast zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en verkoop van Volvo Penta. Oranjemarine staat voor een gegarandeerde kwaliteit. Voor nu en voor de toekomst!

Oranjemarine heeft in de loop der jaren het vertrouwen gekregen van diverse overheidsinstellingen, zodat er sprake is van gedegen langetermijnrelaties. Ook komt de naam en de uitstekende bereikbaarheid via de weg en het water, om de hoek kijken. De 25-Tons kolomkraan aan de kade staat voor geavanceerd, veilig en efficiënt werken. Te daar de hydraulische botenkar en de high-end botenheftruck die de boten tot twaalf meter hoogte kan stallen, bij op en het totaalplaatje is compleet. Compromisloos en professioneel, dat is waar Oranjemarine iedere dag opnieuw voor staat.

IMG_9179-200x300  IMG_0185-200x300Bij een professionele organisatie hoort gecertificeerd personeel dat met grote regelmaat op fabriekscursussen gaat om voorop te blijven lopen. Dankzij deze werkwijze heeft Oranjemarine alle mogelijke nautische kennis en knowhow in huis die er is in de markt. Service wordt er met hoofdletters geschreven en dat is niet voor niets. Ontzorgen is waar het om gaat. Daarom beschikt Oranjemarine over een speciale servicebus en serviceboot die zeven dagen in de week en 24 uur per dag stand-by staan. Zelfs midden in de nacht ligt een boot binnen een uur in het water. In het geval van een calamiteit als een zinkend schip, moeten desbetreffende vaartuigen snel te water gelaten kunnen worden. Hiervoor staat Oranjemarine maar liefst 24 uur per dag garant. Flexibiliteit en korte lijnen zijn dan ook dé toverwoorden binnen de onderneming.

Logischerwijs wordt er louter gewerkt met originele fabrieksonderdelen en is er volop aandacht voor advies en ondersteuning. Er zijn tevens specialistische gereedschappen aanwezig om, als dat nodig is, de computers van bootmotoren op locatie uit te lezen. Onderdelen zijn bij Oranjemarine simpelweg op voorraad en door de korte lijnen binnen het bedrijf, is er altijd een vlotte doorstroom. Vanzelfsprekend ontbrekend ook veilige stallingfaciliteiten niet. Oranjemarine kan hijsen, onder hoge druk afspuiten en tot vijftien meter hoog boten stallen. Overheidsvaartuigen worden te aller tijde binnen en beveiligd gestald. Desgewenst kunnen gevoelige projecten afzonderlijk in een geconditioneerde ruimte worden uitgevoerd.

Naast de uitgebreide onderhouds- en servicediensten, verzorgt Oranjemarine de verkoop en het onderhoud van diverse professionele en particuliere vaartuigen. U ziet, de kracht ligt bij het brede totaalaanbod van Oranjemarine; verkoop, magazijn, onderhoud en opslag.One-stop-shopping, noemen we dat. Maar dan wel op een constant hoog niveau. We zien u graag komen.

Professionals get on board!

 

 

 

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden