Oranjemarine

Over ons

Home / Over ons

Over ons

Compromisloos en professioneel, dat is waar Oranjemarine iedere dag opnieuw voor staat. Ruime ervaring, kennis en servicegerichtheid zijn de pijlers onder het fundament van Oranjemarine aan het IJ in Amsterdam-Noord. Wij bieden het volledige ontzorgen van uw boot.  Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, service, hermotorisering, inbouwen van accessoires/navigatie systeem, een complete refit of de (winter)stalling. Oranjemarine staat voor een gegarandeerde kwaliteit. Voor nu en voor de toekomst!

Oranjemarine BV bestaat sinds 1984 en is begonnen als dochteronderneming van de bekende Amsterdamse Oranjewerf. Sinds 1988 is de dagelijkse leiding in handen van eigenaar René Tjemkes. René is op 16-jarige leeftijd met het watersport virus bevangen toen zijn carrière bij de gebroeders Smit begon. René is inmiddels een all-round watersportliefhebber met een uitgebreide technische kennis, door zijn vele trouwe klanten liefkozend de ‘motorendokter’ genoemd.

In het 3de kwartaal van 2009 verhuisden we naar de Toetsenbordweg 37 in Amsterdam. Een riante locatie van maar liefst 6.000 m2, direct aan het water met een showroom, kantoren, watersportwinkel, grote werkplaats en een nog grotere overdekte en verwarmde winterstalling.

Oranjemarine staat erom bekend technische storingen niet alleen op te sporen, maar ook te verhelpen. Het uitgebreid opgeleide team van Oranjemarine volgen jaarlijks cursussen om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Zij staan borg voor kwaliteit, vakmanschap en met hun passie voor watersport zorgen zij ervoor dat uw boot of motor van A tot Z voorbereid is voor zorgeloos vaarplezier.

Wij zijn erkend dealer van A-merk binnen- en buitenboordmotoren als Mercury, Mercury Diesel, MerCruiser, Vetus, Yanmar, Cummins en Honda Marine. Daarnaast zijn wij meer dan 25 jaar gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en verkoop van Volvo Penta.

 

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden