Oranjemarine

Onderhoud

Home / Onderhoud

Onderhoud

Technische werkzaamheden

Oranjemarine is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken motoren, zowel outboard als inboard, diesel of benzine. Onze technische specialisten beschikken over de juiste kennis die jaarlijks aangevuld wordt met bijscholing door de merken die wij vertegenwoordigen.

Hiermee kunnen wij computer gestuurde motoren uitlezen en gesignaleerde problemen adequaat oplossen. Ook accessoires kunnen met deze werkwijze gekalibreerd worden om foutmeldingen te voorkomen.

ONDERHOUD

Het in-of aanbouwen van een nieuwe motor vind plaats volgens de fabrieksnormen van de betreffende producent. Met speciaal gereedschap verzorgen we een probleemloze samenwerking tussen motor en andere elektronische systemen aan boord.

Onderhoud is een jaarlijks terugkerende noodzaak. Belangrijk om boot en motor in topconditie te houden voor een probleemloos vaarseizoen.

 

Winterklaar maken onderhoud

Om er voor te zorgen dat een binnenboordmotor vorstbestendig is moet deze winterklaar gemaakt worden. Achtergebleven koelwater moet vervangen worden door antivries, corrosiegevoelige onderdelen dienen extra gesmeerd te worden en de brandstof heeft additieven nodig om veroudering tegen te gaan.
Uiteraard verzorgt Oranje Marine deze werkzaamheden ook voor u zodat uw motor zonder vorstschade of andere problemen koning winter kan weerstaan.

Klik hier voor een prijsoverzicht van servicebeurten aan buiten- of binnenboordmotoren.

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden