Oranjemarine

Mercury hermotoriseren

Home / Mercury hermotoriseren

Mercury hermotoriseren

 

 

 

 

 

INVESTEREN IN MEER VAARPLEZIER

Is uw boot wat van de eerdere kracht en pracht kwijtgeraakt? Een slimme manier om de prestaties van uw boot te verbeteren en uw bootbeleving naar een hoger niveau te tillen, is het vervangen van de motor. Een nieuwe motor kan zorgen voor een zorgeloze vaarbeleving die schoner, sneller, rustiger en comfortabeler is. Een nieuwe motor verhoogt ook de waarde van uw boot.

HERNIEUWD VAARPLEZIER

Door de installatie van een nieuwe motor zullen de prestaties van uw boot aanzienlijk verbeteren. Wij kunnen u altijd helpen bij het vinden en installeren van een geschikte motor voor uw boot. Met de juiste motor profiteert u van een betere acceleratie, onmiddellijke respons en een hogere kruissnelheid. De wendbaarheid wordt beter en het comfort aan boord groter door de stillere werking en de lagere trillingsniveaus.

VERMOGEN WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Upgraden brengt allerlei voordelen met zich mee. De ontwerpkenmerken en geïntegreerde functies van nieuwe motoren van Mercury beschermen zowel de bestuurder als de motor. En omdat de motor nieuw is, profiteert u ook van de Mercury garantie van 2+3 jaar. Het allerbelangrijkste: u hoeft zich geen zorgen te maken omdat u weet dat de boot betrouwbaar is en krachtig genoeg om elke keer veilig te varen.

SCHONER EN STILLER VAREN

Zorg voor het milieu vormt een van de kernwaarden van Volvo. Met onze innovatieve transmissietechnologie en motoren met lage uitstoot dalen uw verbruiks- en emissieniveaus ten opzichte van oudere motoren met oudere technologie. Bovendien geniet u van stiller en comfortabel varen.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BOOT

Voor veel booteigenaren betekent hermotorisering een overstap van mechanische besturing naar elektronische bediening. Het resultaat is rustiger varen en een heel nieuw gevoel bij het besturen van de boot. Hermotorsering maakt ook andere verbeteringen mogelijk. Het geavanceerde EVC-systeem (Electronic Vessel Control) biedt een unieke controle over motor en aandrijving en kan worden geüpgraded met extra opties naar keuze. En ook al kiest u voor het behouden van de mechanische besturing, dan betekent hermotorisering toch dat u profiteert van nieuwe, intuïtieve bediening die een betere vaarbeleving opleveren.

HERMOTORISERINGSKITS

Mercury heeft hermotoriseringskits ontwikkeld om een veilige, eenvoudige en kosteneffectieve vervanging te garanderen. Elke kit is grondig getest en afgestemd op uw bestaande motorfundatie om deze zo min mogelijk aan te passen. Alle onderdelen en componenten zijn inbegrepen samen met complete installatie-instructies. Wij kunnen u ondersteunen tijdens alle vernieuwingswerkzaamheden.

Voor meer informatie bel ons op 020-6341202 of mail naar rene@oranjemarine.nl

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden