Oranjemarine

Mercury Diesel

Home / Mercury Diesel

Mercury Diesel

Diesel-aandrijvingenBravo 3X

Voor iedere krachtige Mercury® Diesel-motor is een even krachtige aandrijving verkrijgbaar. Die componenten werken samen, zodat u van nog betere prestaties kunt genieten. Ongeacht uw vaarstijl. Iedere aandrijving is ontworpen, gebouwd en getest met de bedoeling om de meest betrouwbare oplossing in haar klasse te zijn. Daardoor kunt u volop genieten van het onderhoudsgemak, de lage exploitatiekosten en echte gemoedsrust.

4-2L TDI ECT - 335 SD_top_EDTMercury® Diesel

Mercury® Diesel-motoren starten op een milieuvriendelijke manier en beschikken over heel wat pit. Ze laten u genieten van een snel acceleratievermogen en een indrukwekkende gasrespons, waardoor u snel kunt planeren. Ze maken komaf met de problemen die traditioneel met dieselmotoren worden geassocieerd. Onze dieselmotoren zijn licht en 80 % stiller dan traditionele diesels, en ze brengen bovendien geen rook of geurhinder voort. Vertrek wanneer u wilt. Sneller. Soepeler. Beter.

 

Alles en minder.

Geavanceerde turboladertechnologie. Onklopbaar binnenboordmotor- en hekaandrijvingsvermogen. En brandstofinjectiesystemen die vrijwel alle geluid en trillingen elimineren die u van een dieselmotor zou verwachten. Meer dan een motor waarop u kunt vertrouwen. Een unieke dieselervaring.

Duurzaam gebouwd.

De dieselmotoren van Mercury staan voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. Thermostatisch geoptimaliseerde gesloten koelcircuits. Geavanceerde bedieningssystemen. En ultieme corrosieweerstand. Deze motoren zijn gebouwd om al hun beloften na te komen.

Een zwaargewicht op het vlak van de prestaties, met een laag gewicht wanneer dat nodig is.

Dieselmotoren van Mercury halen de beste cijfers in de industrie op het vlak van de vermogen-gewichtsverhouding en leveren een stevige aandrijving in een licht pakket. Voor u betekent dat sneller accelereren, sneller planeren en beter manoeuvreren. Zuiniger ook. Nog een bonus.

Snel en schoon.

De geavanceerde inlaatsystemen zorgen ervoor dat de Mercury-dieselmotoren vlot en schoon draaien. Bij deze krachtbronnen hebt u geen last van de trillingen of de rook die traditionele dieselmotoren voortbrengen. En tot 50 percent zuiniger brandstofverbruik in vergelijking met benzinemotoren van hetzelfde vermogen. Meer redenen om voor een Mercury Diesel te kiezen.

 

Meer over Mercury Marine: Klik hier

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden