Oranjemarine

Mercury accesoires

Home / Mercury accesoires

Mercury accesoires

.

.

Digital SC100 & SC1000

Mercury accessoiresInformatie over de boot en de motor in één oogopslag. Alle informatie.

Volledig functioneel. Totaal gebruiksvriendelijk.

Alles vóór u. Op een overzichtelijke en gemakkelijk afleesbare meter. Hierop kunt u informatie over tientallen boot- en motorfuncties aflezen, waaronder snelheid, toerental, trim, diepte, alarmmeldingen, waterdruk en brandstofstroom – gewoonweg alles.

Extra functionaliteit.

Combineer met extra sensoren om het summum aan comfort, veiligheid en controle te bieden. U bent niet beginnen te varen om uw motor te monitoren. Dat is onze taak. Onze oplossing is geschikt voor diverse bootstijlen en motoren, inclusief buitenboordmotoren en hekaandrijvingen en configuraties met één of met meerdere motoren.

Uw link met digitale SmartCraft®-technologie

Maak kennis met een volledig assortiment systemen die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw tijd op het water het hoogtepunt van uw week is. Uw portaal naar Troll Control, Smart Tow®, Skyhook® digitale ankers, Sirius® Weather en tientallen andere ongelooflijk slimme en nuttige digitale bedieningssystemen.

MercMonitor

Meer gegevens. Meer flexibiliteit. Meer waarde.

Meet uw brandstofbesparingen

Het ECO-Screen-systeem van de SmartCraft MercMonitor bewaakt voortdurend het toerental van de motor, de snelheid, het brandstofverbruik en de motortrim en helpt u op basis van de berekening van die gegevens uw brandstof zo efficiënt mogelijk te benutten. Dit gebruikersvriendelijke systeem maakt gebruik van gele en groene displaykleuren om weer te geven hoe efficiënt u de motor bedient. Hierdoor kunt u 10 tot 20 % meer brandstof besparen.

Alle belangrijke motorfuncties. Recht vóór u.

Meerkleurig lcd-scherm waarop u de kritieke gegevens kunt aflezen van tientallen motor- en bootfuncties. Temperatuur, diepte, alarmmeldingen, toerental, snelheid, waterdruk, brandstofdebiet en nog veel meer. Perfect voor de meest uiteenlopende boten – zowel met buitenboordmotor als met hekaandrijving en enkelvoudige en meervoudige motorplatforms.

Kies uw favorieten.

Een volledig aanpasbaar lcd-scherm. Programmeer de gegevens die aansluiten op uw behoeften en uw voorkeuren tijdens het varen. Kies een kleur die bij uw boot (of uw humeur) past. Stel op in groepen van drie met tot vijf configuraties. Het summum op het vlak van flexibiliteit en functionaliteit.

Uw digitale link met de Mercury SmartCraft®-technologie.

Uw portaal naar de regeling voor langzaam varen, Smart Tow®, het ECO-Screen-systeem en andere digitale systemen die speciaal werden ontworpen om uw viservaring, uw plezier en uw tijd op het water te optimaliseren.

VesselView®

Uw totale on-board managementsysteem.

VesselView – Meer zicht, meer actie.

Mercury® VesselView® – het toonaangevende motorinformatiedisplay in de pleziervaartindustrie – is het informatieportaal van uw boot en geeft zowel over de motor als over de systemen van het vaartuig informatie weer. Met Mercury VesselView krijgt u een duidelijk zicht op informatie over de motor, de generator, de sounder en nog veel meer. De monitor geeft meer informatie en gegevens weer over de functies van uw boot en motor dan elk ander systeem in de pleziervaartindustrie: toerental, snelheid, brandstofstroom en -efficiëntie, temperatuur, trim en nog veel meer. U kunt tot vier motoren tegelijk monitoren op een intuïtief en overzichtelijk lcd-scherm. VesselView houdt alles bij. Zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere dingen. Zoals het vissen.

Smart Tow-lanceringsprofielen

Mercury Smart Tow kan de kruissnelheid tot op minimaal 8 mph instellen, zodat u de perfecte omstandigheden kunt creëren voor wakesurfen. Het systeem wordt geleverd met vijf lanceringsprofielen, en u kunt er acht extra instellen, zodat u de rit aan elke watersporter kunt aanpassen.

VesselView502 / VesselView702

Het scherm van 5″ van de Mercury VesselView502 geeft informatie over de motor en de systemen van het vaartuig. De monitor is het informatieportaal van uw boot.  De Mercury VesselView702 met een slagvast scherm van 7″ is het toonaangevende motorinformatiedisplay in de pleziervaartindustrie. Dankzij Mercury VesselView krijgen booteigenaars informatie over zowel de motor als de systemen van hun boot en hebben ze een duidelijk zicht op de werking van de motor, de generator, de sounder en nog veel meer.

VesselView 4 / VesselView 7

VesselView 4 is het standaardpakket met een lcd-scherm met een dunne glazen laag van 4″ en een vernieuwde grafische gebruikersinterface. Hiermee kunt u tot twee motoren tegelijk monitoren. VesselView 7 werkt met een groter aanraakscherm van 6,4″ met een digitale interface waarmee u snel en moeiteloos toegang krijgt tot de gegevens. Monitor tot 4 motoren tegelijk. Gebruik de monitor als een kaartplotter. Link met Simrad®-radar en -sonar en Sirius® Weather. Een totaal digitale informatiehub.

VesselView Link

Wilt u uw bestaande multifunctionele display volledig integreren met uw Mercury-aandrijfsysteem? Dan is VesselView Link het antwoord. Het systeem wordt aangeboden op modellen met één of meerdere motoren (2 tot 4 motoren) en is uw verbinding met alle voorzieningen die SmartCraft te bieden heeft. VesselView Link is verkrijgbaar op compatibele Lowrance- en Simrad-displays en legt alle VesselView-informatie en -bedieningsmogelijkheden aan de toppen van uw vingers. Met een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface kunt u de volgende systemen in één display integreren.

 • Kaartplotter
 • Sonar/fishfinder
 • Radar
 • VHF
 • AIS (Automatic Identification System)
 • Sonic Hub/Fusion Link
 • C-Zone Digital Switching
 • En nog veel meer

Meer dan gegevens. Controle.

VesselView® is uw digitale interface met de geavanceerde SmartCraft®-technologie van Mercury. Hiermee krijgt u onmiddellijk toegang tot cruisecontrol, Smart Tow®, de regeling voor langzaam varen en nog veel meer functies. U hebt de informatie. U hebt de kennis. U hebt de controle. VesselView.

 

Zijdelingse montage

Kwaliteit. Aan uw zijde. Bedieningselementen die werken. Eenvoudig en betrouwbaar, jaar na jaar.

Superieure controle.

Compacte en zuinige enkelvoudige unit buiten het wandontwerp.

Combinatie van comfort en controle.

De ergonomische hendels met een zachte handgreep staan garant voor uren ‘quality time’ op het water. Opwarmhendel voor starts bij koud weer. Sleutelschakelaar die ook dienst doet als choke. Noodstopschakelaar. Trimschakelaar die op een ergonomische manier in de hendel is ingebouwd.
.
.

Consolemontage

Gasbediening en schakelsysteem gebouwd op de enige manier die Mercury kent – de beste manier. De beste bedieningselementen in de sector. Voordelig. Betrouwbaar. Ze doen gewoon hun werk. Ergonomische, zachte handgrepen voor lange uren op zee.

Op lange termijn getest. In het labo. Op het water.

Hier schuilen duizenden testuren achter. En duizenden tevreden booteigenaars. De beste keuze voor consoleboten, pontons en andere boten met een groot platform.

Gebouwd voor een scala van toepassingen.

Buitenboordmotoren, binnenboordmotoren, hekaandrijvingen. Enkelvoudige en dubbele installaties Verschillende stijlen en afwerkingen waarmee de boot nog aantrekkelijker wordt.
.
.

4500 MRC met dubbele hendel en slanke vormgeving

De Mechanical Remote Control (4500 MRC) met dubbele hendel heeft een slanke verfijnde look die perfect past bij ieder modern bootpakket. Het ontwerp past perfect bij alle huidige en toekomstige vormgevingsconcepten.

De optionele retromontagekit maakt een upgrade van een oudere console naar het nieuwe ontwerp eenvoudig.

.

.

.

Digitale technologie in een klassieke verchroomde verpakking.

Zowel om rustig te cruisen op een meer als om te gaan vissen in open zee.

Digital Throttle & Shift (DTS). Het summum op het gebied van vlotte, onmiddellijk reagerende bediening.

Geen kabels, geen aarzeling, geen onderhoud. Moeiteloos schakelen en gas geven. Onmiddellijke reactie.

Look die lang meegaat. Duurzame kwaliteit.

Klassieke ‘look and feel’ en ergonomie. Geïnspireerd door geavanceerde bedieningselementen in vliegtuigen.

Grote boten, kleine boten en alles wat daar tussen ligt.

Verscheidenheid aan dubbele hendels, met een breed scala van kleuren en trims. De precisie van SmartCraft® Digital Throttle & Shift. Bedien twee tot vier motoren met slechts twee hendels. Compatibel met 150-300 pk Verado®-motoren, 250 en 300 pk Pro FourStrokes en hekaandrijvingen op benzine en diesel.

Gas- en schakelkabels voor mechanische bediening.

Verkrijgbaar in een breed assortiment constructietypes en lengten, zodat ze perfect bij uw boot, uw motor en uw bedieningsstation passen. Zowel digitale als mechanische bedieningsopties. Voor buitenboordmotoren, hekaandrijvingen op benzine en diesel en binnenboordmotoren. Mercury® heeft de gas- en schakelkabels die werken. Andere kabels hebben een volle kern. Dat klinkt goed, maar in de praktijk is dit niet de beste oplossing. De kabels van Mercury hebben een flexibele kern. Dat betekent dat ze in krappe en moeilijke installaties minder snel voor problemen zorgen. Ze zijn ook beter bestand tegen schakelbelastingen. De kabels werden ontworpen om te buigen en om niet te breken. En om u op het water te houden – niet in de werkplaats voor herstellingen. Niemand stelt hogere eisen aan kabels dan de ingenieurs van Mercury. Het gaat om het vinden van de juiste materialen. En om ze met succes aan de zwaarste tests te onderwerpen. Het draait allemaal om vertrouwen. Ieder systeem volledig achter u. Ook uw kabels.

U bent volledig gedekt. Zelfs de besturingselementen en de meters.

De uitstekende garantiedekking voor Mercury-motoren geldt ook voor de besturingselementen en de uitrustingsonderdelen op uw boot. Als uw bootbouwer of dealer originele Mercury-meters en -besturingselementen gebruikt wanneer hij de nieuwe motor op uw boot installeert, wordt de garantiedekking voor die uitrustingsonderdelen gelijkgesteld met de totale garantie van uw motor. Dit betekent dat u in sommige gevallen twee jaar extra dekking kunt krijgen op besturingselementen en uitrustingsonderdelen, afhankelijk van de motor die u hebt gekocht.

.

.

Joystickbesturing

Totale controle bij het aanmeren. Aan de toppen van uw vingers.

Geschikt voor een ruime verscheidenheid van boten en digitale besturings- en bedieningssystemen.

Grote of kleine boten met dubbele, drievoudige en viervoudige motorconfiguraties. Buitenboordmotoren, hekaandrijvingen en pod-aandrijvingen. Compatibel met SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS), VesselView®-systemen, Troll Control, Skyhook® gps-anker, enz. Waardoor u volledige controle behoudt over uw boot – van de ligplaats tot de zee en terug.

Maximale wendbaarheid. Minimale stress.

Voorzichtig, veilig, vlot en vol vertrouwen naar het dok, zonder stress voor kapitein of passagiers. Deze technologie was vroeger voorbehouden voor grote boten. Tegenwoordig is ze ook beschikbaar voor kleinere boten, boten met buitenboordmotoren en hekaandrijvingen met benzine- of dieselmotoren en voor iedere booteigenaar. Alles onder controle.

Volledige controle over 360°. Aan de toppen van uw vingers.

Laat de boot zijdelings of diagonaal varen of laat hem rond zijn eigen as draaien. Meer aan in krappe ruimtes, zonder u zorgen te maken over wind of stroming. Laad de boot gemakkelijk op een trailer. Gas geven, schakelen en sturen: meteen aan de toppen van uw vingers.

.

.

Propellers

Voor de prop selector klik hier

OP VOORRAAD BIJ ORANJEMARINE

Oranjemarine beschikt in zijn ruime magazijn over een groot assortiment van Mercury accessoires op voorraad voor de meest voorkomende motoren. Mocht een specifiek onderdeel bij ons niet op voorraad zijn dan kunnen wij dit de volgende dag al in huis hebben.

Voor meer informatie bel ons op 020-6341202 of mail naar michael@oranjemarine.nl we helpen u graag verder.

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden