Oranjemarine

MerCruiser

Home / MerCruiser

MerCruiser

 

6-2_350HP_SD_RWC-ECT_TopMercury MerCruiser is wereldbekend om zijn vermogen om innovaties te creëren die booteigenaars de beste ervaringen op het water bezorgen. Dat was al zo met de introductie van de baanbrekende hekaandrijving die meer dan een halve eeuw geleden op de Chicago Boat Show voor de eerste keer werd voorgesteld en dat is nog altijd zo met de ontwikkeling van de joystickbedieningselementen die booteigenaars voldoende vertrouwen en vaardigheid bieden om zelfs in extreme omstandigheden met de boot van hun dromen te varen. Dit verklaart waarom Mercury MerCruiser de onbetwiste marktleider is op het vlak van vermogen en technologie voor schepen.

Gebouwd voor gebruik op zee.

Mercury MerCruiser-motoren en -aandrijfsystemen zijn uitsluitend voor gebruik in zee ontworpen, getest en gebouwd. Dat levert in de praktijk de hoogste betrouwbaarheid op, evenals prestaties die zeer lang meegaan. Gepatenteerde metallurgietechnologie. Zeer geavanceerde elektronica. Stevige constructie. Slopende tests in het laboratorium, in open water en op het vlak van uithouding. Wat in een Mercury MerCruiser wordt ingebouwd, bepaalt wat u eruit haalt. Onderhoudsvriendelijkheid, lage exploitatiekosten en echte gemoedsrust.

3L_TKS_Alpha_3qtr_Port-Fore_7169Daar kan niemand aan tippen.

Mercury MerCruiser beschikt over een erfenis van duurzaamheid en prestaties waarvan anderen alleen maar kunnen dromen. Niets kan de efficiëntie en de voorspelbare vermogensafgifte van een Mercury MerCruiser evenaren. Ultragevoelige acceleratie. Indrukwekkende wendbaarheid. Superieure duurzaamheid voor ongeëvenaarde prestaties. En door zijn grote slagvolume komt een Mercury MerCruiser zelden in ademnood. Tegelijk is dit een van de meest onderhoudsvriendelijke motoren die u ooit zult hebben.

Vooraan, waar het hoort.

Elektronische besturing, waardoor varen eenvoudiger is dan ooit. Systemen die de werking van de motor monitoren en uw zorgen doen verdwijnen. Emissiecontroletechnologie die u een goed gevoel geeft, omdat u weet dat de motor van uw boot een lagere milieuvoetafdruk achterlaat. Mercury MerCruiser toont in zijn sector de weg met innovaties die meer vaarplezier opleveren. Zowel voor u als voor de wereld rondom u.

 

Meer over Mercury Marine: Klik hier

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden