Oranjemarine

Lowrance

Home / Lowrance

Lowrance

Lowrance Espot_HDSCarbon_70588

Lowrance is opgericht in 1957 en wereldleider in elektronica voor sportvissers Met een reputatie in innovatie en een trouw klantenbestand biedt Lowrance uitstekende producten speciaal voor sportvissers aan. Waarom voor LOWRANCE kiezen? Dat is eenvoudig – het helpt u meer vis te vangen. Dat doen Lowrance al meer dan 50 jaar en dat is maar één van de redenen waarom Lowrance ’s werelds beste is.

Prijs, prestaties, innovatie, ontwerp en kwaliteit zijn nog een paar andere redenen, maar er is één ding dat alle trouwe klanten u zullen vertellen: Lowrance is de beste is in het vinden van vis.


Lowrance chartplotter-364x205

Fishfinders en kaartplotters

Lowrance loopt voorop om u te helpen de mooiste vis en de juiste visstek te vinden. Voor vissers die het beste willen. Met een breed assortiment fishfinders, kaartplotters en kaartplotter/fishfinder combo’s en een grote variëteit in scherm afmetingen en prijzen vind u altijd de juiste Lowrance voor uw behoefte.

Meer informatie: klik hier

 

 


Lowrance radar

Radar

Revolutionaire radar, ongekende prestaties met behulp van transistortechniek. Deze radaroplossingen geven een superieure target detectie en onderscheiding, zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een nieuw niveau van veiligheid op het water.

Meer informatie: klik hier

 

 


Lowrance autopilots

Stuurautomaten

Geïntegreerde stuuroplossingen onder uw vingertoppen met HDS. Met Lowrance stuurautomaat pakketten kan automatische besturing voor kabel- of hydraulisch bestuurde buitenboordmotoren worden gerealiseerd. Aanbevolen voor boten tot 9 meter lang met één buitenboordmotor. De Lowrance buitenboord stuurautomaat betekent een extra paar handen aan boord, met SmartSteer™ bediening vanaf uw High Definition System (HDS) Gen2 of Gen2 Touch display en kan op een koers, waypoint of route sturen.

Meer informatie: klik hier

 


Audio/EntertainmentLowrance audio

Lowrance SonicHub® brengt uw muziek aan boord met het ultieme in audio via Bluetooth streaming tussen uw media-apparaten en de SonicHub® module – waarbij u de muziek en instellingen direct vanaf uw kaartplotter/multifunctionele display kunt selecteren en regelen.

Voor extra gemak kan de optionele UNI-Dock in het dashboard gemonteerd en met de SonicHub module verbonden worden, zodat directe, waterdichte aansluiting van smartphones, mediaspelers en USB-sticks mogelijk is.

Meer informatie: klik hier


Sonar modulesLowrance sounder_modules

Koploper in sonar prestaties met een revolutionaire manier om vis te vinden met onze bekroonde echoloodtechniek. Lowrance loopt al sinds 1957 voorop met het best mogelijke onderwaterbeeld van vis en structuren waar vis zich ophoudt voor sportvissers van elk niveau. Van de Fish Lo-K-Tor – ook bekend als “het groene kastje” – tot en met de krachtige HDS Gen2 fishfinder/kaartplotter modellen en StructureScan® HD van vandaag heeft Lowrance er altijd naar gestreefd sonartechniek te produceren waarmee prijzen en wedstrijden worden gewonnen.

Meer informatie: klik hier

 


Cartografie / KaartenLowrance fishfinder-chartplotter-364x205

Lowrance kaartplotters ondersteunen de breedste keuze in verkrijgbare cartografie opties, zodat u precies de juiste kaarten voor uw behoeften kunt kiezen. Bijvoorbeeld Navionics met gearceerde reliëfs met hoge definitie, de mogelijkheid uw eigen kaarten te creëren met Insight Genesis en compatibiliteit met wereldwijd toonaangevende producenten van digitale kaarten zoals Jeppesen.

Meer informatie: klik hier

 

 


 

Marifoons/AISLowrance vhf_radios_ais

Marifoons: veelzijdig en solide, met alles wat de schipper nodig heeft om te communiceren met andere vaartuigen, de kust en zelfs anderen aan boord. Optionele draadloze handsets voor complete mobiliteit en intercom functies.

AIS systemen: AIS helpt bij veilige navigatie, door informatie over vaartuigen te gebruiken om aanvaringen te voorkomen. Van vitaal belang met de volle havens en drukke scheepvaartroutes van vandaag.

Meer informatie: klik hier

 


 

MetersLowrance gauges

De digitale dashboard meters leveren nauwkeurige en actuele informatie over boot en motoren. De meters van Lowrance gebruiken het NMEA 2000 / LowranceNET netwerk om belangrijke informatie over motoren en omgeving op de stuurpositie weer te geven. Combineer digitale en eenvoudig afleesbare analoge formaten voor een direct duidelijk beeld en begrip.

Meer informatie: klik hier

 

 

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden