Oranjemarine

Honda Marine

Home / Honda Marine

Honda Marine

honda_marine_logo

Milieubewuste productie.    

De Honda Marine buitenboordmotoren worden in de Japanse stad Hamamatsu geproduceerd aan de oever van het gelijknamige meer. De Hosoe fabriek fabriceert alle modellen – van 2,3 tot 225 pk vermogen – voor de wereldmarkt. Honda maakt hier gebruik van de modernste en meest efficiënte technieken. Om de milieu-invloed zo gering mogelijk te houden, volgt Honda het ‘Green Factory’ concept. Zoals gebruik van regenwater, hergebruik van water en door toepassen van zonne-energie. Daardoor  is de uitstoot van CO2 minimaal tijdens de productie.

Honda Marine heeft voor iedere boot de passende 4-taktmotor. De 2,3 pk tot en met de 225 pk combineren plezier in het beschikbare vermogen met zuinigheid en zijn gebouwd met respect voor het milieu.

VTEC

21m1M0f4ffLVTEC, dat is ontwikkeld voor het topsegment sportauto’s van Honda, varieert de kleplichthoogte en -duur van de inlaatkleppen, voor optimale prestaties bij zowel lage als hoge toeren. VTEC is leverbaar op verschillende Honda-buitenboordmotoren met veel pk’s, en zorgt bij lage snelheid voor een soepele en stabiele vrijloop, terwijl de grotere kleplichthoogte bij hogere snelheden de koppelkromme en het top-end vermogen vergroot.

Blast

PRODUCT-NEWS-BLAST-logoHonda’s revolutionaire Boosted Low Speed Torque (BLAST) (sturing van de ontsteking en samenstelling benzineluchtmengsel) maakt gebruik van MBT (Minimum advance for Best Torque) Trace control voor een maximaal koppel. Door de aansturing van het ontstekingstijdstip van de motor te koppelen aan de lucht-brandstofverhouding, stuurt de computer het optimale tijdstip aan.BLAST spoort de lucht-brandstofverhouding op die voor iedere omwenteling van de motor resulteert in het maximale koppel, terwijl tegelijkertijd het optimale ontstekings maximaal vervroegt om een hoger koppel te produceren.Deze verhoging van het vermogen en het koppel bij een laag toerental draagt bij aan de beste prestaties om de boot snel te planeren.

Honda beschikt over een motorenlijn die begint bij een 1 cilinder 2.3 pk en eindigt bij 6 cilinder 250 pk.In deze lijn zijn een tal van mogelijkheden mogelijk.Elektrisch starten of handstarten, handmatige tilt of elektrische tilt, Lang of kortstaart.Deze mogelijkheden kunt u met ons bespreken zodat wij u een passende motor kunnen aanbieden.

Honda Marine

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden