Oranjemarine

Fusion Entertainment

Home / Fusion Entertainment

Fusion Entertainment

FUSION Entertainment is een pionier in de Maritieme entertainment, Fusion maakt maritieme entertainment oplossingen, die uw favoriete media-apparaten voor superieure geluidservaring op het water laat beluisteren. Wat uw bestemming ook is, met een radio van Fusion Marine heeft u uw favoriete muziek altijd bij u! Dit toonaangevende merk biedt u alle apparatuur die je nodig hebt om ook op het water te genieten van uw eigen muziekstijl. Apparatuur van Fusion Marine is Hi-end en toonaangevend in de markt voor watersport audio.

Fusion Marine Entertainment speakers

De mooiste muziek komt helemaal tot zijn recht als u die beluistert met Fusion Entertainment speakers. Deze zijn bovendien waterbestendig zodat ze ook bij een buitenstuurstand goed toe te passen zijn. Dankzij de geringe diepte zijn de Fusion speakers eenvoudig in de wand van je boot te installeren. Bovendien wil het oog ook wat, daarom kunt u Fusion Marine speakers bestellen met stijlvolle LED verlichting.

Fusion Marine Entertainment radio

Naast o.a Fm ontvangst kunt u met een Fusion Marine radio op vele andere manieren uw favoriete muziek beluisteren. Zo vind u onder andere modellen met een CD en DVD speler in het aanbod. Ook kunt u met verschillende toestellen een verbinding maken met uw tablet of smartphone! Daarnaast hebben diverse Fusion Marine radio’s een afstandsbediening die het besturen van het apparaat nog verder vergemakkelijkt! Tevens is voor sommige modellen een app beschikbar waarop de meeste functies via uw smartphone te bedienen zijn.

Fusion Marine Entertainment audio

Beluister muziek aan boord van uw boot met een Fusion Marine audio systeem voor de beste prestaties. Bij Oranjemarine vind u alles wat u nodig heeft om een gezellige sfeer aan boord te creëren met muziek. Bovendien zijn er bijzonder veel mogelijkheden om uw favoriete songs mee te nemen en aan boord af te spelen met Fusion Marine audio.

Fusion Link app & NMEA2000 systeem

Eenvoudig nummers skippen, even het volume bijregelen, of vanaf een USB stick uw favoriete playlist afspelen. Samen met de gratis Fusion Link app wordt dit een fluitje van een cent. Bovendien kunt u de Fusion Black Box ook aan het NMEA2000 systeem koppelen, waardoor ook bediening vanaf de meeste toonaangevende navigatie apparatuur mogelijk wordt.

Fusion Entertainment

 

Voor meer informatie klik hier

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden