Oranjemarine

Draadloze MOB+

Home / Draadloze MOB+

Draadloze MOB+

Het MOB + ™ Wireless ManOverBoard-systeem is een innovatief levensreddend veiligheidsapparaat voor uw boot. Het biedt een grotere bewegingsvrijheid dan een traditionele dodemanskoord systeem. Maximaal vier xFOB’s kunnen tegelijkertijd met de xHUB ™ worden aangesloten, met één eenheid die als stopcontainer van de kapitein optreedt en de extra drie als alarmeenheden voor passagiers.

Het systeem bestaat uit een xHUB™ (gemonteerd op of nabij de bootconsole) en een draagbare xFOB™. De twee communiceren draadloos met elkaar en stoppen de motor wanneer de xFOB™ in water is ondergedompeld of buiten het bereik van de xHUB™ ligt. De waterdichte xFOB ™ gaat meer dan 300 uur mee op een batterij. Intuïtief en makkelijk in gebruiken. Compatibel met alle grote buitenboordmotoren merken en de meeste Sterndrive motoren merken.

De MOB+ draadloze noodstop combineert veiligheid en vrijheid aan boord. Maximale bewegingsvrijheid door afwezigheid van een koordje. Ervaring leert dat veiligheidsvoorzieningen met een koordje als lastig worden ervaren. Hierdoor worden deze niet, of beperkt gebruikt. De MOB+ draag je haast onopgemerkt. De fraaie polsband of lanyard zorgt voor maximaal draagcomfort.

De werking is eenvoudig. Indien de bestuurder te water raakt schakelt de motor uit. Na slechts 6 seconden schakelt de override mode automatisch in. De motor is dan weer te starten en de drenkeling kan gered worden. De MOB+ is separaat aan te sluiten of in combinatie met de bestaande dodemanskoord systeem.

draadloze MOB+

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden