Oranjemarine

Cummins

Home / Cummins

Cummins

cummins-logo

Cummins Inc. is een van de grootste producenten van diesel- en gasmotoren ter wereld en gevestigd in Colombus (Indiana, Verenigde Staten). Het bedrijf werd opgericht in 1919 door Clessie Cummins, waar het bedrijf naar is vernoemd.

Cummins heeft een sterke geschiedenis in dieselmotoren die terugkeert naar het begin van het bedrijf in 1919. Meer dan 95 jaar later heeft dir merk nogsteeds de naam van betrouwbare duurzame dieselmotoren met een breed scala aan vermogen van 5,9 tot 95 liter voor commercieel en recreatieve toepassingen.

De motoren zijn ontworpen om te voldoen aan duurzaamheid en prestatiebehoeften. Omdat we begrijpen dat de behoeften van de klant en de gebruiksvoorwaarden verschillen, bieden wij ook aangepaste oplosssingen. Cummins biedt een assortiment motoren die zijn afgestemd op de keuze van de klant. Met een ervaren team van technische en marktdeskundigen die zich richten op haar klanten. Cummins Marine Motoren worden ondersteund door het grootste servicenetwerk in de industrie, zowel voor de commerciële als voor recreatie vaartuigen.

Cummins biedt een complete lijn die speciaal zijn ontwikkeld voor de uitdagingen van commerciële, overheids- en recreatieve toepassingen. De motoren omvatten de mechanische K en N-serie en de elektronische Quantum-serie. Zowel de N-serie als de K-serie zijn al meer dan 25 jaar betrouwbaar en duurzaam in moeilijke marine omgevingen. Veel van onze NTA855 en KTA19/38/50 aandrijfgraden zijn nu gecertificeerd om te voldoen aan strengere IMO Tier II globale emissienormen. De productlijn van de Quantum Series werd in 2005 geïntroduceerd om te voldoen aan de stringente Tier 2-emissienorm van de Amerikaanse Environmental Protection Agency. Vandaag is de productlijn gecertificeerd volgens de huidige EPA, IMO en EU regelgeving en zal het dienen als platform voor toekomstige strengere normen.

Het bedrijf maakt tegenwoordig motoren tussen de 55 en 3500 pk. Ook levert Cummins filtratie en geluidssystemen, componenten en elektronische systemen. Oranjemarine houdt zich alleen bezig met de service van scheepvaart motoren van Cummins.

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden