Oranjemarine

Brookes and Gatehouse

Home / Brookes and Gatehouse

Brookes and Gatehouse

B-and-G-logo-CMYK

Brookes and Gatehouse

 

Een passie voor zeilen

Brookes and Gatehouse (B&G) is sinds 60 jaar een vooraanstaand speler op het gebied van zeilinnovatie. Of u nu gemotiveerd bent door de sensatie van uw volgende race of een passie voor cruises heeft, B&G elektronica is ontworpen voor u.

Het race-erfgoed van B&G geeft een ongeëvenaard platform voor de ontwikkeling van nieuwe technologie die op de proef wordt gesteld door ’s werelds beste zeilers in de moeilijkste omstandigheden. B&G ondersteunt alle Grand Prix-overwinningen en inspireert zeilers  tijdens hun avonturen.


Brookes and Gatehouse chartplotters

Kaartplotters

De voordelen van het zeilen met kaartplotters van Brookes and Gatehouse en multifunctionele displays zijn het ontwerp met het oog op zeilers en worden geleverd met zeilspecifieke navigatiefuncties. Van het Vulcan-display voor beginners tot de gestroomlijnde Zeus2 Glass Helm, er is voor iedere zeiler een geschikte B&G-kaartplotter.

Meer informatie: klik hier

 

 

 

 


Brookes and Gatehouse triton

Stuurautomaten

Succes voor iedereen met B&G’s-instrumenten en stuurautomaten. Deze leveren uitstekende performance aan alle zeilers. Of u nu een pleziervaarder, een clubracer of grand prix-eliteracer bent, B&G heeft een passend systeem voor u.

Meer informatie: klik hier

 

 

 

 


Brookes and Gatehouse radar

Radar

De bekroonde Broadband-radar van Brookes and Gatehouse waakt voortdurend over u en uw bemanning. Zowel op zeer korte  als op de lange afstand biedt de Broadband 3G-radar en Broadband 4G-radar u de veiligste en meest doelgerichte waarneming die u verwacht van een B&G radar.

Meer informatie: klik hier

 

 

 

 


Brookes and Gatehouse vhf

Marifoons/AIS

B&G Sailing VHF-radio’s bieden u ultieme communicatie op het water met de nieuwste technologie, gebruiksvriendelijke menu’s en uitstekende prestaties. Zien en gezien worden met B&G AIS. Automatisch en dynamisch uw positie delen en updaten om te het risico van een aanvaring te voorkomen.

Meer informatie: klik hier

 

 

 

 


Brookes and Gatehouse insight-planner

Grafieken/kaarten

Ontdek met de premium-kaarten voor B&G-kaartplotters bekende wateren tot buitenlandse zeegebieden. Zowel Zeus als Zeus Touch bieden volledige comptabiliteit met een reeks kaartoplossingen, waaronder Insight Genesis, Insight Genesis Social Map, de nieuwste Navionics® Gold- en Platinum-kaarten, Jeppesen-kaarten, C-Map MAX-N-kaarten, nv-kaarten en meer.

Meer informatie: klik hier

 

 

 


Brookes and Gatehouse gofree-wi-fi1

Draadloos/Apps

De Brookes and Gatehouse WIFI-1 is een zeewaardige draadloze gateway, die eigenaren van compatibele B&G Zeus Touch-, Zeus²- en  Zeus² Glass Helm-displayeenheden de mogelijkheid biedt om gegevens te bekijken, indien toegepast in combinatie met een draadloos apparaat.

Meer informatie: klik hier

 


Brookes and Gatehouse forwardscan-transducer

Echosounders/sonar

De vooruitkijkende ForwardScan®-sonar van Brookes and Gatehouse geeft met uitgebreide informatie aan wat ons te wachten staat onder het naderende water. Hij zendt en ontvangt tot tien keer sneller voor real-time updates. Zeil vol vertrouwen over slecht in kaart gebrachte of onbekende wateren met een helder beeld van de bodem voor uw boot. Vermijd naderend gevaar of obstakels en stel een alarm in voor ondiep water.

Meer informatie: klik hier

 

 

 

 

 

 


Audio/Entertainment

Entertainment aan boord met Brookes and Gatehouse. Neem uw muziek mee en geniet van ultieme audio via Bluetooth-streaming vanaf uw media-apparaat naar de SonicHub®-module. Hierdoor hebt u uw favoriete selecties rechtstreeks vanaf uw kaartplotter/multifunctionele display binnen handbereik.

Meer informatie: klik hier

 

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden