Oranjemarine

Boot wrappen

Home / Boot wrappen

Boot wrappen

Wilt u een echt unieke boot hebben? boot wrappen

Boot wrappen of Boatwrapping geeft u als booteigenaar de mogelijkheid om een unieke boot te varen zonder daarbij de originele gelcoat aan te tasten. De mogelijkheden zijn ongekend. Zodra u de boot wilt verkopen of een nieuw ontwerp wilt, kan het vinyl eenvoudig en zonder lijmresten door ons verwijderd worden. Doordat de originele gelcoat beschermd is geweest, is deze nog in dezelfde staat als voor de wrap. Goed voor de verkoopwaarde!

Beschermende functie

Naast een nieuw uiterlijk biedt het vinyl ook een beschermende functie. Het beschermt de gelcoat van de boot tegen verkleuring en aanslag. Omdat de boot het grootste deel van het jaar in het water ligt, worden de boten die bij ons gewrapt worden voor- en nabewerkt om de wrap extra bestendig te maken tegen water. Hiermee verlengen we de duurzaamheid van de bootwrap en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Kwaliteit en eigen productie

Elke ontwerp is custommade: speciaal voor u gemaakt! U zult dus nooit een boot tegenkomen die er precies hetzelfde uitziet. Onze ervaren designer brengt uw ideeën tot resultaat en maakt een ontwerp dat de boot uniek maakt. We werken van ontwerp tot eindresultaat aan de boot!

 

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden