Home / Algemeen / Mercury OP=OP!

Mercury OP=OP!

Vaart u nog met een oude 2-takt motor achter uw boot? Zoals u weet is het met ingang van dit jaar niet meer toegestaan om met een 2-takt buitenboordmotor op de Amsterdamse grachten te varen. Afgelopen week hadden we een Mercury Dealermeeting en daar is bekend gemaakt dat de prijzen per 1 oktober 2017 omhoog gaan, maar….
 
Wij hebben nog een paar hagelnieuwe Mercury 4-takt buitenboordmotoren in de showroom staan tegen de allerlaagste prijs! Dit is uw kans!! Nu of nooit!! OP=OP!!
Mercury 4pk fourstroke geen € 1038,- maar € 795,-
Mercury 5pk fourstroke geen € 1234,- maar € 995,-
Mercury 6pk fourstroke geen € 1441,- maar € 1195,-
Motoren worden compleet geleverd met alle toebehoren alsmede een aankoopfactuur inclusief btw en 5 jaar garantie (conform de Mercury voorwaarden) en we berekenen geen afleveringskosten.
 
Oranjemarine B.V. is dé Mercury Marine outboard en inboards specialist van Amsterdam en omgeving. We leveren alle Mercury outboards van 4pk tot 400pk tegen de beste prijs en met de hoogste service. Ons team staat voor hun kundigheid en klantvriendelijkheid.
 
Voor overige Mercury modellen bel ons op 020-6341202 of mail ons op info@oranjemarine.nl voor een superscherpe prijs. Of kijk op www.oranjemarine.nl/categorie/verkoop-motoren/

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden