Home / Algemeen / Venezian Taxiboat bij Oranjemarine

Venezian Taxiboat bij Oranjemarine

Een bijzondere boot bij Oranjemarine. De Waterdream Venezian Taxiboat is een opvallende verschijning. Een 12 meter stijlvol vormgegeven en luxe ingerichte aluminium rondvaartboot voor het Amsterdamse hotel Sir. De boot is volledig elektrisch aangedreven om aan de toekomstige milieu-eisen voor professionele gebruikers van het grachtenwater te kunnen voldoen. Sir Hotels zet deze taxiboot in als extra service voor haar gasten. Aansluitend op de mooie lijnen en het luxe interieur worden er culinaire en culturele arrangementen mee aangeboden.

De boot is gebouwd door Talsma in Franeker. Oranjemarine mag deze Italiaans geïnspireerde schone vaarklaar maken waarna deze Waterdream de Amsterdamse wateren gaat opvrolijken.

DSC_0644 DSC_0646 Untitled-1 Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden