Oranjemarine

Valiant

Home / Valiant

Valiant

logo-valiant

Met de mogelijkheid om te reageren op de eisen van elke boot toepassing van zowel de recreatieve als de professionele markt heeft Valiant een breed scala van veilige, goed ontworpen Rigid Inflatable Boats (RIB’s) gecreëerd.

Recreatieve markt:

 • De COMFORT-serie, variërend van 5 meter tot 6,30 m, biedt de perfecte familie boot voor elke gelegenheid: een compleet pakket boot in PVC-materiaal. De buizen worden gemaakt met het sterkste Haku PVC in grijs met heldere bekleding en blauwe accenten die het dynamische karakter van deze lijn versterken.
 • De klassieke-serie biedt vijf complete pakketten, variërend van 5 meter tot 6.85m. Deze nieuwe serie is gemaakt met de hoogste kwaliteit, markt leidende materiaal in de industrie, Hypalon ORCA. De buizen zijn in wit crème, die elegant overeen komen met de neutrale tinten van de bekleding
 • De SPORT-serie is dit jaar uitgebreid tot zeven modellen, van 4.7m tot 7.6m. Deze ribben zijn speciaal ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar functionaliteit, prestaties en zeewaardigheid tegen een zeer concurrerende prijs en ook voor de liefhebbers van alle watersporten van waterskiën tot vissen of duiken. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende keuzes van kleur en stof (PVC en Hypalon) voor mensen die op zoek zijn naar een “PRO” look.
 • De SPORT VISSEN serie is gedaald van de Sport-serie en biedt twee modellen. De 630 en 760 Sport Fishing zijn complete pakketten speciaal ontwikkeld voor het vissen op zee.

Alle modellen in de serie zijn ontworpen in oneindig detail, waarin alle van de traditionele waarden van een RIB terugkomen: prestaties, stabiliteit, veiligheid, capaciteit, het gemak van het vervoer en het gebruik.

 

7dbdccbe-0150-4bab-ad37-61b3bd917393

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden