Oranjemarine

Stalling boot

Home / Uitgelicht / Stalling boot

Stalling boot

Reserveer hier de stalling voor uw Boot. Aanmelden klik hier

Oranjemarine biedt unieke faciliteiten voor de stalling van uw boot voor binnen en buiten. Uw boot is u lief en kostbaar, en daarom wilt u deze veilig en beschermd van alle weersinvloeden, diefstal , vernielingen, aanvaringen e.d. stallen. Onze unieke verwarmde hal bied plaats aan 120 boten met een maximale lengte tot 15 meter. Wij stallen uw boot op zo’n manier dat elke boot ieder moment te water kan. (droge haven). Dit betekent dat u elk gewenst moment, dus ook als het bijv. met kerst mooi weer is, kan gaan varen. Even bellen van te voren en wij zorgen ervoor dat u boot te water ligt. Stalling van uw boot betekent ook minder onderhoud aan uw boot, een langere levensduur en dus behoudt uw boot ook langer zijn waarde. Tevens kunt u gelijk alle voorkomende werkzaamheden en een servicebeurt aan uw motor laten verzorgen. Kortom, stalling van uw boot betekent langer vaarplezier het gehele jaar door!

Oranjemarine is leverancier en officiële dealer van bijna alle buitenboordmotoren en onderdelen. Wij beschikken over een grote voorraad buitenboordmotor onderdelen waardoor we u vaak direct kunnen leveren en reparaties snel kunnen afhandelen

 

Waarom kiezen voor Oranjemarine in Amsterdam
Het draait bij ons echter niet om wát we doen, maar voor wíe. Het draait om u. De klant is bij ons nog ouderwets koning. En dat bereiken we door ervaring en vakmanschap te koppelen aan kennis. Oranjemarine staat voor:

 • Topservice, 42 jaar kennis en ervaring in de watersportbranche
 • Specialist in buitenboordmotoren en High Performance
 • Officieel dealer in motoren, onderdelen en accessoires van Mercury, Mariner, Evinrude en Honda,
 • Specialist in verkoop, buitenboordmotor onderhoud en reparatie  van alle merken
 • Gelegen aan diep open vaarwater, dus ook geschikt voor grote zeil- en motorjachten
 • Hijsfaciliteiten, bootbokken en logistieke faciliteiten
 • Compleet ingerichte werkplaats, met alle test en uitleesapparatuur, ultrasone reinigers en injectortesters
 • Bootstalling binnen en buiten. Verwarmde hal in de winter
 • Ruim assortiment nieuwe en gebruikte motoren
 • Spoedreparaties mogelijk door ruime voorraad  binnen- en buitenboordmotor onderdelen

Stalling boot bij Oranjemarine in Amsterdam
Oranjemarine is gevestigd in een riant onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en biedt met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een dieselmotoren en een benzinemotoren werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij unieke faciliteiten voor zomer- winter en jaarstalling (droge haven). Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal- en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een “total boat care” (een schoonheidsbehandeling voor uw boot).

Oranjemarine werkt uitsluitend met goed opgeleide en gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen via cursussen van de importeur

Heeft u nog vragen over stalling van uw boot?

Neem dan contact op met Oranjemarine Tel: 020-6341202. Of vul onderstaand contactformulier in.

Oranjemarine houdt de vaart erin…

Contact ons:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden