Oranjemarine

Mercury buitenboordmotor

Home / Uitgelicht / Mercury buitenboordmotor

Mercury buitenboordmotor

Bent u op zoek naar een Mercury buitenboordmotor. Dan bent u bij Oranjemarine aan het juiste adres. De 2- en 4 takt buitenboordmotoren van Mercury zijn stil, zuinig, betrouwbaar en high performance in hun klasse. In 2.5 t/m 300 Pk te verkrijgen. Mercury, de fabrikant van keuzes; Verado, 4- takt en Optimax 2-takt buitenboordmotoren. 4 takt motoren behoeven geen olie bij de brandstof. Mercury biedt meer motor en dus meer vaarplezier.

Mercuy onderdelen/reparatie/onderhoud
Wij beschikken over een grote voorraad Mercury en Mariner buitenboordmotor onderdelen waardoor we u meestal direct kunnen leveren en reparaties snel kunnen afhandelen. Indien onderdelen niet op voorraad zijn, is de mogelijkheid deze binnen 24 uur te leveren.

 

Waarom kiezen voor Oranjemarine in Amsterdam
Het draait bij ons echter niet om wát we doen, maar voor wíe. Het draait om u. De klant is bij ons nog ouderwets koning. En dat bereiken we door ervaring en vakmanschap te koppelen aan kennis. Oranjemarine staat voor:

 • Topservice, 42 jaar kennis en ervaring in de watersportbranche
 • Gespecialiseerd in scheepsdieselmotoren
 • Officieel dealer verkoop motoren, onderdelen en accessoires van Volvo Penta, Yanmar, Vetus, Mercruiser, Mercury diesel
 • Buitenboordmotoren dealer van Honda en Mercury
 • Specialist in verkoop, buitenboordmotor onderhoud en reparatie  van alle merken boten
 • Gelegen aan diep open vaarwater, dus ook geschikt voor grote zeil- en motorjachten
 • Hijsfaciliteiten, bootbokken en logistieke faciliteiten
 • Compleet ingerichte werkplaats
 • Bootstalling binnen en buiten. Verwarmde hal in de winter
 • Ruim assortiment nieuwe en bestaande boten
 • Spoedreparaties mogelijk door ruime voorraad  binnen- en buitenboordmotor onderdelen

 

Oranjemarine biedt meer
Oranjemarine is gevestigd in een riant onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en bied met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een dieselmotoren en een benzinemotoren werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij unieke faciliteiten voor zomer- winter en jaarstalling (droge haven). Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal- en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een “total boat care” (een schoonheidsbehandeling voor uw boot).

Oranjemarine werkt uitsluitend met gekwalificeerde en goed opgeleide monteurs. Onze monteurs blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen via cursussen van de Mercury-importeur.

Heeft u nog vragen over Mercury of Mariner buitenboordmotoren? Neem dan contact op met Oranjemarine Tel: 020-6341202. Of vul onderstaand contactformulier in.

Oranjemarine, uw Mercury en Mariner dealer, houdt de vaart erin…

Contact ons:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden