Oranjemarine

Honda buitenboordmotoren

Home / Uitgelicht / Honda buitenboordmotoren

Honda buitenboordmotoren

Bent u op zoek naar een Honda Buitenboordmotor? Honda buitenboordmotoren zijn van oudsher de voorlopers in 4-takt buitenboordmotoren. Honda buitenboordmotoren zijn zuinig, krachtig, stil, betrouwbaar en milieubewust. Een goede keuze dus. Met de 4 takt buitenboordmotoren van Honda kunt u kiezen uit 2.3 pk t/m 225 pk. Voor ieder wat wils. Honda geeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie, tegen een kleine meerprijs zelfs 5 jaar. Oranjemarine is de officiële dealer van Honda buitenboordmotoren. Door onze grote voorraad onderdelen kunnen wij uw Honda buitenboord motor indien nodig direct repareren en/of onderhouden.

 

Orqanjemarine biedt meer
Oranjemarine is gevestigd in een riant  onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en biedt met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een dieselmotoren en benzinemotoren werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, een showroom van 1000m2, en bieden wij u unieke faciliteiten voor zomer- winter- jaarstalling (droge haven). Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal- en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een totale boot care (de schoonheidspecialist voor uw boot).

Oranjemarine werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs volgen regelmatig een cursus via de Honda importeur

Heeft u nog vragen over Honda buitenboordmotor? Neem dan contact op met Oranjemarine Tel: 020-6341202. Of vul onderstaand contactformulier in.

Oranjemarine, uw Honda dealer, houdt de vaart erin…

Contact ons:

    Webshop

    Alle serviceonderdelen voor uw boot

    Naar webshop »

    Nieuwsbrief ontvangen?

    © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden