Oranjemarine

Buitenboordmotor reparatie

Home / Uitgelicht / Buitenboordmotor reparatie

Buitenboordmotor reparatie

Heeft uw buitenboordmotor kuren en is reparatie noodzakelijk? Breng uw buitenboordmotor langs bij Oranjemarine in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in (en dealer van) de merken Honda, Evinrude, Johnson Mariner en Mercury. Uiteraard verzorgen wij ook de onderhoud aan uw Yamaha en Suzuki motor.Wij trachten u buitenboordmotor zo snel mogelijk weer te repareren. Beter nog is reparatie te voorkomen indien u goed onderhoud laat plegen. Wij adviseren uw buitenboordmotor altijd na het vaarseizoen (voor de winter) bij Oranjemarine te brengen voor een jaarlijkse winterservicebeurt (stalling is ook mogelijk). Uw voordeel ook hiervan is, wanneer u technische problemen mocht krijgen gedurende het vaarseizoen u niet te maken heeft met wekenlange wachttijden maar met voorrang zal worden geholpen.

Oranjemarine biedt meer:
Oranjemarine is gevestigd in een riant onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en bied met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een diesel en een benzine werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij u unieke faciliteiten voor zomer- winter en jaarstalling (droge haven). Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal– en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een “total boat care” (een schoonheidsbehandeling voor uw boot).
Oranjemarine werkt met goed opgeleide en gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen via de importeurs.

Heeft u nog vragen over buitenboordmotor reparatie? Neem dan contact op met Oranjemarine Tel: 020-6341202. Of vul onderstaand contactformulier in.

Oranjemarine, uw buitenboordmotor dealer, houdt de vaart erin…

Contact ons:

    Webshop

    Alle serviceonderdelen voor uw boot

    Naar webshop »

    Nieuwsbrief ontvangen?

    © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden