Oranjemarine

Buitenboordmotor onderhoud

Home / Uitgelicht / Buitenboordmotor onderhoud

Buitenboordmotor onderhoud

Heeft uw buitenboordmotor kuren? Het is belangrijk dat buitenboordmotoren goed onderhouden worden. Ergens midden op de plas stil liggen omdat de buitenboordmotor het niet meer doet is niet prettig en kan gevaarlijk zijn. Breng uw buitenboordmotor daarom langs bij Oranjemarine. Wij zijn gespecialiseerd in (en dealer van) de merken Honda, Evinrude, Johnson Mariner en Mercury. Uiteraard verzorgen wij ook de onderhoud aan uw Yamaha en Suzuki motor. Onderhoud aan uw buitenboordmotor verlengt de levensduur en daardoor uw vaarplezier. Wij adviseren uw buitenboordmotor altijd na het vaarseizoen (voor de winter) bij Oranjemarine te brengen voor een jaarlijkse winterservicebeurt (stalling is ook mogelijk). Uw voordeel ook hiervan is, wanneer u technische problemen mocht krijgen gedurende het vaarseizoen u niet te maken heeft met wekenlange wachttijden maar met voorrang zal worden geholpen.

Waarom kiezen voor Oranjemarine?
Het draait bij ons echter niet om wát we doen, maar voor wíe. Het draait om u. De klant is bij ons nog ouderwets koning. En dat bereiken we door ervaring en vakmanschap te koppelen aan kennis. Oranjemarine staat voor:

 • Topservice, 42 jaar kennis en ervaring in de watersportbranche
 • Specialist in buitenboordmotoren en High Performance
 • Officieel dealer in motoren, onderdelen en accessoires van Mercury, Mariner, Evinrude en Honda,
 • Specialist in verkoop, buitenboordmotor onderhoud en reparatie  van alle merken
 • Gelegen aan diep open vaarwater, dus ook geschikt voor grote zeil- en motorjachten
 • Hijsfaciliteiten, bootbokken en logistieke faciliteiten
 • Compleet ingerichte werkplaats, met alle test en uitleesapparatuur, ultrasone reinigers en injectortesters
 • Bootstalling binnen en buiten. Verwarmde hal in de winter
 • Ruim assortiment nieuwe en gebruikte motoren
 • Spoedreparaties mogelijk door ruime voorraad  binnen- en buitenboordmotor onderdelen

Oranjemarine biedt meer
Oranjemarine is gevestigd in een riant nieuw onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en biedt met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een diesel- en een benzine werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij u unieke faciliteiten voor zomer- winter en jaarstalling (droge haven). Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal- en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een “total boat care” (een schoonheidsbehandeling voor uw boot).

Oranjemarine werkt met goed opgeleide en gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen via de importeurs.

Heeft u nog vragen over buitenboordmotor onderhoud? Neem dan contact op met Oranjemarine Tel: 020-6341202. Of vul onderstaand contactformulier in.

Oranjemarine, uw buitenboordmotor dealer, houdt de vaart erin…

Contact ons:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden