Home / Merk / Riwax

Riwax

RIWAX ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR DE WATERSPORT

Wind, water, zon: dat zijn de condities waar boten dagelijks aan blootstaan. Toch moet het trotse bezit van de eigenaar altijd stralen om het wateroppervlak in de romp te kunnen spiegelen. Juist voor die behoeften heeft RIWAX een serie bootverzorgingsproducten ontwikkeld waarmee staal, polyester of aluminium in topconditie kan worden gehouden. Ernstige verweringen, een verschoten rompkleur, hardnekkige algenaanslag of vergrijsd teak is met deze range weer in een absolute nieuwstaat te brengen. De producten laten zich eenvoudig verwerken en staan garant voor een langdurige bescherming. Gun uw boot met het beste product voor extra vaarplezier en het behoud van de waarde.

ZORG VOOR HET MILIEU

Als Zwitserse traditionele onderneming houdt RIWAX de hoogste kwaliteit, innovatieve producten en het milieu in ere. Duurzaam ondernemen, zowel op het gebied van ecologie, als op het gebied van veiligheid en sociale omgang met medewerkers, heeft voor RIWAX de eerste prioriteit. Deze filosofie staat bij alle medewerkers (ca. 80) dagelijks hoog in het vaandel.

 

THUIS IN ZWITSERLAND, WERELDWIJD VERSPREID

RIWAX exporteert zijn producten vanuit Zollikofen bij Bern naar meer dan 35 landen in de hele wereld. Op de binnenlandse markt in Zwitserland is RIWAX duidelijk toonaangevend. In Tsjechië en Nederland worden de producten via dochterbedrijven verkocht. Geproduceerd en verpakt wordt uitsluitend in Zwitserland. Per vrachtwagen, vliegtuig of als zeevracht gaan de producten naar de verkooppartners in Europa en zelfs naar China. Om de producten zo vers mogelijk aan te bieden, wordt in de regel „Just in Time“, dus na het binnenkomen van de bestelling geproduceerd. Al naargelang het product zijn de etiketten uitgevoerd in 10 talen of in de desbetreffende landstaal.

Lees verder over uw boot laten reinigen met bij Oranje Marine, uw partner in professioneel bootonderhoud.

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden