Oranjemarine

Mercury inflatable

Home / Mercury inflatable

Mercury inflatable

Print

De opblaasbare boten van Mercury zijn onderverdeeld in een zacht onderwaterschip en een stijf onderwaterschip.

Zacht onderwaterschip:


Adventure

adventure_png__263x0_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale2,5 – 4,9 m

De boten van de Adventure-serie zijn wendbaar en ontworpen als ideaal alternatief voor hun tegenhangers van aluminium en glasvezel. De modellen van de Sport- & Adventure-serie zijn niet alleen draagbaar en zuinig, maar ook sterk, wendbaar en krachtig. Deze boten werden met hun lagere zwaartepunt en hun stevige FRP-vloeren ontworpen om lang mee te gaan.

 


Dinghy

dinghy-global-gray_lc270-i-beam_6_jpg__263x0_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale2,0 – 2,7 m

Dinghy-modellen zijn een compacte en betaalbare oplossing voor wie nooit eerder een opblaasboot heeft gekocht. Deze nieuwe modellen zijn omwille van de veiligheid uitgerust met twee extra opblaasbare compartimenten (vloer en kiel) naast de inwendige luchtkamers. De Dinghy-modellen zijn ideaal voor gezinnen op vakantie die zich willen amuseren vóór de kust of voor de individuele gebruiker die niet veel plaats heeft en geen grote boot kan vervoeren. Bij Dinghy-modellen hebt u de keuze tussen een zachte of een stijve vloer.

 


Sport

sport250_pvc_woodfloor_6_png__263x0_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale2,1 – 4,1 m

De boten van de Sport-serie zijn wendbaar en ontworpen als ideaal alternatief voor hun tegenhangers van aluminium en glasvezel. De modellen van de Sport- & Adventure-serie zijn niet alleen draagbaar en zuinig, maar ook sterk, wendbaar en krachtig. Deze boten werden met hun lagere zwaartepunt en hun stevige FRP-vloeren ontworpen om lang mee te gaan.

 


 

Heavy Duty

heavy-duty_p18_hd470_6_png__263x0_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale3,7 – 5,2 m

Mercurys Heavy Duty serie met opblaasbare boten is ontworpen voor dagelijks plezier of professioneel gebruik. Ze zijn sterk genoeg gebouwd om grotere motoren te huisvesten, waarbij het grootste model zelfs een 50 pk FourStroke kan huisvesten. Speciale verstevigde stoffen en een duurzame aluminium bodem zullen jou met je uitrusting aankunnen, jaar na jaar. Fantastisch is simpelweg een understatement. Of je nu kiest om aan boord te blijven of om via de buigbare zijkanten het water in te gaan met je zuurstoftank om, de Heavy Duty serie is klaar voor jouw volgende uitstap.

 


 

 

Stijf onderwaterschip:


Ocean Runner

ocean-runner_67314_460-or-pvc-7_png__263x0_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale2,9 – 4,6 m

De Ocean Runner-serie combineert een echt op prestaties gericht getrapt V-onderwaterschip van glasvezel met een zeer stabiele opblaaskamer, waardoor de Ocean Runner een van de fijnste stijve opblaasboten (RIB) in zijn prijsklasse is. Het extreem sterke en duurzame onderwaterschip en spiegel kunnen een EFI FourStroke tot 30 pk aan. De vaste hanteerbaarheid en de prestaties van de Ocean Runner zullen u verrassen.

 


Dynamic

dynamic270_pvc_global_6_png__263x0_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale2,5 – 3,0 m

De Dynamic Rigid Inflatable Boat (RIB) van Mercury beschikt over de sterkte van een onderwaterschip van een traditionele boot en de uitzonderlijke stabiliteit van een opblaasboot. Ieder model van de Dynamic RIB-serie is voorzien van een onderwaterschip van gelamineerde glasvezel waarvoor het VITEC-proces (Vacuum Injection Technology) werd toegepast. Daarbij worden het onderwaterschip en de spiegel als één geheel gevormd, waardoor een ongelooflijke sterkte en duurzaamheid kan worden bereikt. In de ruime interieurs is plaats voor veel bagage.

 


 

l_7

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden