Oranjemarine

Honwave

Home / Honwave

Honwave

HONWAVELOGO

De Honwave opblaasboten brengen het water tot leven. U hoeft alleen maar lucht toe te voegen.

Het assortiment opblaasboten is in harmonie met de natuur – het water is hun thuishaven. Ze zijn ideaal voor excursies op meren of op zee en zorgen als draagbare boot voor veel plezier tot ver buiten de kustlijn.

Perfecte Partners

honwaveEen Honda buitenboordmotor verdient een Honwave opblaasboot.

De Honwave opblaasboten zijn draagbaar en licht, en daardoor perfect als kleine boot voor varen langs de kust, vissen of gewoonweg over het open water glijden. Met de toevoeging van een Honda buitenboordmotor hebt u een geweldig duo voor op het water. Dat komt doordat deze innovatieve opblaasbare drijvers met grote diameter garant staan voor drijfvermogen en stabiliteit van topkwaliteit. En met de optie van een V-vormige romp zijn zelfs de ruigste vaartochten geen probleem.

 

 

 

Rijke bodems

U kunt kiezen uit drie verschillende bodemsoorten – maar welke is het meest geschikt voor u?

De Honwave opblaasboot met lattenbodem is verkrijgbaar in twee verschillende groottes, en door zijn lichte en compacte design kan hij in slechts enkele minuten worden opgevouwen en opgeborgen – en dat door één persoon, geen enkel probleem.

Soepel cruisen

Maar als u op zoek bent naar nog meer plezier, dan zijn de opblaasboten met aluminium vloerdelen een extra robuuste optie. Ze zijn geschikt voor zo’n beetje elke nautische behoefte, en de extra grote drijvers maken nog soepeler cruisen mogelijk.

Het V-teken

De opblaasboten met airdeckbodem staan voor prestaties en wendbaarheid. Hun vibratiedempende bodems zorgen voor meer comfort en hun diepe V-vorm zorgt voor de best mogelijke stabiliteit op vrijwel elke snelheid.

Contact ons:

  Afdeling kiezen:

  Webshop

  Alle serviceonderdelen voor uw boot

  Naar webshop »

  Nieuwsbrief ontvangen?

  © 2018 Oranjemarine B.V. | Algemene voorwaarden